Stichting NHL

NewHealthLeap

Geluk, gezond en onafhankelijk

Gezondheid is een belangrijk ding maar nooit leefde het meer dan nu. De wereldgezondheid staat immers onder druk. Mensen die dachten dat medicijngebruik geen kwaad kon, ook al was het maar symptoombestrijding, weten nu dat juist deze groep aanzienlijk extra risico’s loopt. Het bewustzijn over optimale gezondheid was zelden zo groot als nu.

Zelf ben ik al decennia werkzaam in de gezondheid, met als specialiteit “healthy aging”. Oud worden, maar zonder symptomen die we zien bij de meeste oudere mensen. Het belangrijkste aspect van healthy aging is de zogenaamde Health Span. Simpelweg gezegd; oud worden maar jong blijven, zonder belemmerende klachten. Vrij van mechanische defecten (slijtage) maar ook met perfect werkende hersenen en een goed geheugen. 

 

Onze kracht zit in de onderlinge samenwerking en het plezier dat het met zich meebrengt. We bieden een stuk persoonlijke ontwikkeling aan als ook de mogelijkheid tot het volgen van allerlei online trainingen op het gebied van productkennis, gezondheid en marketing.

Ons Doel

Nog niet iedereen is zich ervan bewust maar preventie is de enige weg om dit doel te bereiken. Immers, wat niet stuk is hoef je ook niet te repareren. Inmiddels, na vele jaren docent te zijn in allerlei medische vakken die een relatie hebben met gezondheid, heb ik stichting New Health Leap opgericht om gelijkgezinden te verzamelen die dezelfde boodschap willen uitdragen. Mensen met een passie voor gezondheid, al dan niet zelf werkzaam in deze branche, die hun omgeving weer in hun eigen kracht willen zetten. Het zelfhelend vermogen weer inschakelen zodat de genialiteit van ons lichaam maximaal tot het recht komt. 

In deze stichting delen we informatie met mensen die met ons werken om dit doel te realiseren. We trainen mensen op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld hoe ze een extra inkomen kunnen genereren door hun omgeving gezonder te maken. Gezonde mensen zijn gelukkiger. Mensen die duurzaam gezondheid verspreiden moeten ook meedelen in dit geluk. Gepassioneerd met je werk bezig zijn kan samen gaan met een beter inkomen. Gewoon noodzakelijk om dit werk, deze missie te kunnen blijven uitdragen. 

In een snel veranderende wereld moeten we bereid zijn open te staan voor nieuwe concepten. Relatiemarketing, leent zich hier uitstekend voor. Lees daarom dit kleine boekje eens door en kijk of jij behoefte hebt aan een nieuwe uitdaging. Is dat meer focus op gezondheid? Extra inkomen? Vrije tijd voor gezin of familie? Wellicht zelfs alledrie? Of juist het coachen van anderen om dit te bereiken? Die invulling mag je er zelf aan geven. Met een open mind kom je vast tot de mooiste ideeën! 

Veel leesplezier en wellicht tot snel!

Erik-Alexander Richter

 

 

Wat leden zeggen over NHL

De kracht zit in de onderlinge samenwerking en het plezier dat het met zich meebrengt. NewHealthLeap bied een stuk persoonlijke ontwikkeling aan als ook de mogelijkheid tot het volgen van allerlei online trainingen op het gebied van productkennis, gezondheid en marketing.

Annet Steijaert

Schoonheidsspecialist

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Persoon Achternaam

Functie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Persoon Achternaam

Functie

in het kort

Gezondheid voor iedereen!

Met het team van NHL verspreiden we onze grootste passie: “GEZONDHEID”

e-learning over gezondheid

Of het nou om ondersteunend materiaal gaat of om diepgang over gezondheid.

Wij leren het je!

Teamwork makes the dream work

Je staat er nooit alleen voor. Bij NHL hebben we een team waaronder vele professionals.

Financiële onafhankelijk

Alles is mogelijk: iets bij verdienen of als hoofdinkomen. Wij leren je hoe!