Het bestuur

Erik-Alexander Richter

 

Voorzitter

Als Voorzitter heb ik de uitverkoren taak gevonden om een team van enthousiaste mensen te verzamelen met als visie; het gezonder maken van mensen. Al een hele tijd werk ik in die branche, begonnen eind vorige eeuw. Mijn interesse werd destijds gewekt door de term “anti-aging”. Ik wist toen niet dat die markt zo groot zou worden en zo snel zou ontwikkelen. Momenteel gebruik ik liever de term healthy-aging, omdat het anders lijkt op een puur cosmetisch concept.  

Binnen dit “healthy-aging” concept kan iedereen, al dan niet medisch geschoold, een bijdrage leveren aan andermans gezondheid. Alhoewel ik voornamelijk les geef aan therapeuten en artsen op gebied van biochemie en epigenetica is het gewoon zinvol om nog meer aan de preventiekant te werken. Mensen bijvoorbeeld bewust maken van wat ze allemaal wel kunnen doen om hun gezondheid in optimale status te behouden, maar zonder Spartaanse lifestyle. Daarvoor ga ik regelmatig het podium op of verzorg ik online webinars. 

Uiteraard is ook mijn tijd beperkt. Door anderen te inspireren hoop ik dat vele mensen met mij deze boodschap gaan uitdragen. Alleen Nederland kent al zo’n 10.000.000 chronisch zieke mensen, dat is bijna 60% van de populatie. Hoe meer mensen ons meehelpen dat aantal te verlagen, hoe gezonder Nederland en zelfs de omringende landen kunnen worden. Dat is onze missie en daaraan wil ik mij voor inzetten. Als we met ons team 1% van die 10-miljoen mensen gezonder kunnen maken, dan acht ik de missie als geslaagd. Maar ik kan dat niet alleen, dat is teamwerk. Ik hoop velen te kunnen inspireren dit doel mee op te pakken. Zodat kinderen weer gezond kunnen opgroeien en ouderen kunnen blijven geniet van hun oude dag. 

erik@erikalexanderrichter.com

Roy Tromp

Vice-Voorzitter 

Ruim 20 jaar runde ik mijn eigen schildersbedrijf. Daarnaast was ik jarenlang actief als amateur voetballer en trainer/Coach van diverse jeugdelftallen. In 2015 kwam relatiemarketing op mijn pad.
Na bij diverse organisaties mijn kennis in dit vakgebied te hebben opgedaan en vele cursussen en trainingen te hebben gevolgd kwam in de zomer van 2016 Eqology op mijn pad. Een bedrijf wat mij direct aansprak; top productconcept, transparant en met veel groeimogelijkheden. Nu, met de oprichting van de stichting New Health Leap, waar ik de functie van Vice Voorzitter mag vervullen, zetten we de volgende stap en werken we eraan onze organisatie verder te professionaliseren.

Mijn persoonlijke missie is het om jullie wegwijs te maken binnen EQ en in het relatie marketing systeem en velen hiermee succesvol te maken.

info@witaya.nl

Wilma Brands

Penningmeester

In 2017 ben ik, puur op vertrouwen en het enthousiasme van Erik ingestapt bij de New Health Leap. Ik heb een praktijk voor Health,- Body- & Skincare en werk als therapeut, sinds 2009, op holistische wijze; van binnenuit met voeding en suppletie en van buitenaf met natuurzuivere verzorgingsproducten. Door met de producten van EQ te werken bereik ik een veel grotere doelgroep om aan (preventieve) gezondheid te werken. Samenwerken met een intervisieteam was nieuw voor mij. Bij de New Health Leap heb ik dat echt moeten leren. Ik heb mezelf persoonlijk kunnen ontwikkelen en ben daardoor ook enorm gegroeid in deze business. Eind 2018 kwam bij mij de Mindswitch. Ik had een doel voor ogen en legde daar de focus op. Dat doel heb ik behaald. Zo stel ik steeds nieuwe doelen. Nu vind ik het fantastisch om mijn bijdrage te mogen leveren in begeleiding, de website, de stichting en mijn eigen team. Teamwork makes the Dream work. In 2017 ging ik deze Business in en inmiddels zit de Business volledig in mij.

info@newhealthleap.nl

Nico Reimerink

Bestuurslid / web developer

 

info@newhealthleap.nl