Course Information

Moeilijkheid: Beginner

Categorieën: , ,

Bij Eqology (EQ) mag iedereen werken zoals hij/zij zelf wil. Het mag op je eigen tempo en op jouw eigen manier, zolang je de regels handhaaft, gesteld door Eqology. De doelstelling van deze lessen is het jou, als nieuwe Business Partner (BP), zo eenvoudig mogelijk te maken jouw doelen te bereiken. Vraag jouw sponsor (de persoon die jou heeft geregistreerd bij EQ) om hulp als je niet precies weet hoe je jouw doelen in kaart kunt brengen. 

De lessen zijn er op gericht om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Op die manier kan je eenvoudig veel klanten adviseren zonder al te veel werk- of tijdsinvestering. Uiteindelijk kan je veel klanten gezond maken en een direct inkomen genereren. Ook leren we jou hoe een organisatie te bouwen. Dat is niet verplicht, maar wel een slimme manier om veel meer mensen gezonder te maken.

Bouw je naast je klanten een organisatie op met collega BP’s, dan kan je jouw reikwijdte enorm vergroten en daarbij ook een duurzaam inkomen genereren. Op die manier kan je jouw ervaringen delen met andere mensen en zo de boodschap voor een gezonder leven optimaal verspreiden. Dat begint meestal in je eigen regio. Op termijn kan het een team van BP’s opleveren, met ieder hun eigen gebruikers, over geheel Europa en in de toekomst wellicht nog verder. 

Alles valt en staat dus met een optimale start, vandaar de “Start-Up” training. Omdat Eqology internationaal opereert, vanuit Oslo – Noorwegen, worden er veel Engelse termen en afkortingen gebruikt. In de volgende les leer je de belangrijkste afkortingen kennen. Dat lijkt in het begin veel, maar uiteindelijk gaat het vanzelf en communiceert het veel eenvoudiger. Veel succes met je eerste stappen. Bij vragen, raadpleeg dan je Sponsor!

Cursus Instructeur

Wilma Brands Wilma Brands Docent

BP Webshop

0,00 / jaar
1 jaar toegang

Course Information

Moeilijkheid: Beginner

Categorieën: , ,

Cursus Instructeur

Wilma Brands Wilma Brands Docent

BP Webshop

0,00 / jaar
1 jaar toegang